My students

My Diary with the English Teacher

I am very enjoy to learn English because the teacher who is very kind and like tell his friends, tell funny story so be me happy in the class. I am waiting English every week. I remember when I was in Elementary School in the first time we learn English. My English teacher is very strict man. I have the funnies him because didn’t know home work. Because that I am afraid with the English, every week I didn’t want to learn with my teacher. But now in the intermediate school at SMPN 3 we the introduce with our teacher Mr. Sopyan. He is very kind man with the cool game and his introduce his self with English. He is like to give our class with the cool home work. And, in the first time I learn with internet and browsing my identity. To day, I like very much English. Thank you Mr. Sopyan, you are my the best teacher.

NAMA : ALI. ABDUR RAHMAN

KELAS : 7 {VII }F

SCHOOL : SMP N 3 BOGOR

Responses

  1. halo pak

  2. what a teacher you are! Heybatt euy..

  3. Haha… it’s just student comment. I just want to do the best and inspiring the students to reach better life and better attitude.

  4. Congratulation Mr.Sopyan….
    Succes for you…..

  5. halo pak…

    bapak masih ngajar di klas 7 ?

  6. P’sopy..

    kalo “Tags” yg di wordpress itu apa sih??

    Oia, makasih ya..
    soalnya sekarang disekolah disruh bwat blog and anton udah buat duluan deh…

    Makanya, skrang anak2 minta ajarin ke anton.
    Hehehe ( jd malu… )

    Jadi, anton ngcapin makasih ke bapak, soalnya suruh bwat blog dluan…

    hehehehe

    Ekh tapi kalo yang tags itu apa??

  7. Glad to know you…

  8. Pak saya hikmad , pak bagaimana cara membuat halaman download seperti bapa di wordpress …

  9. Pak kata bapak kalo ngeblog platform enakan apa pak blogspot atau wordpress? kata saya sih enakan di blogspot di wordpress nggak bisa ngacak-ngacak html,terus nggak ada tata letak kayak di blogger

  10. blogspot menyenangkan… tapi.. buat bapak sih wordpress ok juga karena gak ribet… hahahah tapi bapak punya semuanya

  11. Wah bapak pakai wordpress berbayar bukan pak? kalau wordpress berbayar emang nggak ribet,yang saya suka dari wordpress adalah aksesnya cepat terus waktu saya periksa di validator Error html nya nggak ada,waktu di blogger saya periksa errornya banyak,teratur lagi posting,comment Tapi saya paling nggak suka yang ini: ERROR WAKTU ADSENSE SAYA PASANG

  12. Aduh . . .aduh . . . Itu foto 7e bkn mr ? Hahaha ,

  13. hahaha…such a great and inspirational story that’ll lift our spirit as our teacher, i guess!!!
    So you’d be a great teacher,P’Sof…and not just a teacher.
    I admire your move outside the “cage” after 5 long years of narasi and all of stuff…hahahaha
    And so you are one of the “international Man”

    Go for it, Mr.Sofyan…

  14. Upsss I am so shy, hehe Tukul Said shy shy cat…🙂. I juts bit a over confidence to publish the students comment. I try to motivate my self after run away from the great community in Madania. So, enjoy your narasi and Bukom… hahahaha

  15. bapak , di english diary ko adanya foto anak kelas 7 yang skrg ?
    yang tahun saya atuuuh …

  16. aslm salam kenal pak saya dari bukittinggi saya salut sama bapak karena punya pemikiran luas

  17. my name dasril seorang guru sd tapi saya masih belajar menjadi guru sejati gimana menurut bapak kiatnya karena saya mau belajar dari orang yang mau berbagi seperti bapak ini
    dasril8016@yahoo.co.id

  18. Yth. Bapak Dasri,

    Terima kasih atas kunjungan dan komentarnya di blog saya. Saya merasa terhormat sekali atas semua itu. Atas apa yang saya lakukan adalah bagaimana saya bisa terus update informasi, mengikuti workshop baik di dalam dan di luar negeri, tapi tidak sekedar workshop yang ada karena banyak workshop yang hanya sekedarnya saja. Namun ada yang lebih penting ketika sedang ikut workshop yaitu menambah jejaring… Saya banggga sekali kalau kapan-kapan saya bisa share di Sumatra Barat.

    Salam buat semua teman-teman guru di sana.

    Salam,
    Sopyan


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: